Vestingstedenroute.nl

De eerste autoroute voor Vestingsteden is een feit. Begeleid door een feestelijke klaroenstoot van een stadsheraut van Steenbergen en begeleidt door Bergsche Battery, het stadsleger van Geertruidenberg, heeft Willemijn van Hees, voorzitter van de Vereniging Nederlandse Vestingsteden (VNV) samen met Peter Staal, directeur van de Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC) de Zuiderwaterlinieroute ‘geopend’. De VNV en KNAC werken samen om de geschiedenis te ontsluiten en mensen plezier te laten beleven in autorijden. Via site www.vestingstedenroute.nl, een app en een boekje is de route voor een breed publiek toegankelijk. Op de site is ruimte voor horecaondernemers en erfgoedorganisaties om hun aanbod en aanbiedingen te delen.
Vestingstedenroute.nl is een initiatief van de VNV en de KNAC.

De website www.vestingstedenroute.nl is het kloppend hart van deze samenwerking. Een toolkit is beschikbaar voor erfgoedorganisaties en horecaondernemers zodat zij hun aanbod en aanbiedingen kunnen delen. Via deze site en de communicatiekanalen van de betreffende gemeenten, horecaondernemers, Visit Brabant, de KNAC, de ANWB en vele andere betrokkenen wordt www.vestingstedenroute.nl onder aandacht gebracht van het grote publiek. Op de homepage staat een sfeerimpressie/videorondleiding van de route.

2020-07-10T17:44:56+02:00

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.