Aftrap vestingstedenroute Provincie Gelderland in vestingstad Culemborg

Vanmorgen de 4e vestingstedenroute gelanceerd in vestingstad Culemborg, waarbij onze voorzitter Patrick van Domburg en Peter Staal van de KNAC het eerste exemplaar hebben overhandigd aan burgemeester Gerdo van Grootheest. De vestingstedenroute Provincie Gelderland bestaat uit 2 etappes, de etappe Rivierenland en de etappe Achterhoek. De route verbindt de vestingsteden onderling en met het routeboekje dat verkrijgbaar is via de TIP’s en VVV’s van de deelnemende steden wordt het historische verhaal verteld van de tachtigjarige oorlog in Gelderland en wat er zoal in de steden is gebeurd. Geniet van het mooie landschap tijdens de route en de mooie bezienswaardigheden.
Het boekje is ook digitaal te downloaden via onderstaande website en hier is alle informatie te vinden over de route Provincie Gelderland, maar ook de andere prachtige routes, te weten in Provincie Utrecht, Zuid-Holland en Noord Brabant.
Met dank aan onze alliantiepartner en het rallyteam van de KNAC!, Gemeente Culemborg voor het mogelijk maken van de aftrap, de HACC uit Culemborg voor de prachtige oldtimers en een speciaal dankwoord aan Elisabeth van het Toeristisch Informatie Punt, een kanjer van een vrijwilliger die dit mede mogelijk heeft gemaakt.