Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oratorium ontmoet Opera en Operette in Raamsdonk

7 april 14:00 - 16:30

Op de eerste zondag van april zal Cantate Corde in de Lambertuskerk een bijzondere uitvoering geven, in samenwerking met het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG). Het wordt een ontmoeting tussen de oratoriumklanken van Cantate Corde en de zang en theatrale presentatie van het GOOG.

Behalve een gevarieerd programma van bekende liederen uit opera’s en operettes van componisten als Offenbach en Mozart zullen er delen uit klassieke musicals, zoals The Sound of Music en Kiss me Kate, te beluisteren zijn. Daarnaast zullen verschillende delen uit bekende oratoria van o.a. Mendelssohn en Brahms en uit het Gloria van Vivaldi en het Magnificat van Durante worden gezongen. Een echte ontmoeting tussen oratorium en opera en operette dus!

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig na te praten. Wij willen u erop wijzen dat de drankjes alleen contant kunnen worden afgerekend.

Vanwege een limiet aan het aantal zitplaatsen vragen wij u om u aan te melden voor een zitplaats via toegangskaarten@cantatecorde.nl 

 Wanneer

  • Zondag 7 april 2024 om 14.00 uur

Prijzen

  • Gratis . Na het concert is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doen.

Locatie

Lambertuskerk Raamsdonk

Kerklaan 4
4944 VB Raamsdonk

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vestingstadaandebiesbosch.nl/uitagenda/3764377101/oratorium-ontmoet-opera-en-operette

Organisator

vvv geertuidenberg
Telefoon
0162-517689
E-mail
info@vvvgeertruidenberg.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Raamsdonksveer