Historische App wandeling in Groenlo en omgeving

Grol, 1627

De Tachtigjarige Oorlog woedt al bijna zestig jaar. Prins Frederik Hendrik van de Staatsen heeft Grol (Groenlo) in de zomer van 1627 omsingeld om de Spanjaarden uit de stad te verdrijven. De bewoners zitten klem tussen de aanvallers en verdedigers. In deze historische App wandeling in Groenlo en omgeving ontdek je hun verhalen!

Wie waren de bewoners van Grol in 1627?

Via de cortenstaal silhouetten in Groenlo, Lievelde en Lichtenvoorde ontdek je hun verhalen! Vind de dertien bewoners en ontdek hun verhalen!

App wandeling

In deze historische App wandeling in Groenlo en omgeving ontdek je de verhalen van dertien mensen tijdens het Belegh van Grol in 1627. Je vindt ze ook levensgroot terug in Groenlo, Lievelde en Lichtenvoorde! Vind de cortenstaal silhouetten van de dertien bewoners, ontdek hun verhalen en help ze in moeilijke situaties!

U kunt alle informatie over de historische App wandeling door Groenlo vestingstad en omgeving verkrijgen bij het VVV kantoor van Groenlo: Kevelderstraat 1, 7141 BE Groenlo

 

De app 1627 door mijn ogen – verhalen uit de stad is een initiatief van de gemeente Oost Gelre en kwam mede tot stand met een bijdrage van de Provincie Gelderland.