Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fulco’s Vocaal Festival IJsselstein

25 mei 10:30 - 18:00

De binnenstad van IJsselstein wordt tijdens het Fulco’s vocaal festival gevuld door heel veel verschillende zangstemmen. Afgaand op de deelname van de laatste jaren hopen we ook nu weer ruim 70 koren met in totaal meer dan 2500 zangers en zangeressen te mogen begroeten op de 11e editie van het Fulco’s Vocaal Festival.

Het korenevenement vindt plaats op 12 verschillende binnen- en buitenlocaties in de historische binnenstad van IJsselstein. Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar.

Ieder koor krijgt 2 x 30 minuten een podium en per locatie zijn er wisselende optredens. Aan variatie ontbreekt het niet: van pop, smartlap, theaterkoor en shanty tot klassiek.

Kortom, koormuziek in al haar facetten wordt gepresenteerd tijdens dit gratis publieksevenement. Het festival vindt plaats tussen 10.30 en 18.00 uur.

Slotmanifestatie
De feestelijke slotmanifestatie is de geweldige muzikale afsluiter. Hoe deze manifestatie eruit gaat zien blijft voor alsnog een verrassing maar zal rond 17.30 uur plaatsvinden op het podium voor het Fulcotheater, maar bij slecht weer in het theater.  Alle aanwezigen worden ook uitgenodigd om mee te zingen. De meezingteksten zullen dan ook op print aanwezig zijn.

Meer informatie
Alle informatie over de locaties en deelnemende koren vind je op de www.fulcosvocaalfestival.nl 

 

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
10:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://inijsselstein.nl/post/fulco-vocaal-festival

Organisator

uit in ijsselstein
Telefoon
030 - 688 72 73
E-mail
info@uitinijsselstein.nl
Bekijk de site van Organisator