Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstparade IJsselstein

17 december, 2023 12:00 - 17:00

Kerstparade op koopzondag

Op zondag 17 december beleef je van 12.00 tot 17.00 uur een extra feestelijke koopzondag bij de IJsselsteinse Kerstparade. Op straat hoor je de klanken van de kerstliederen en ook in de winkels verrassen verschillende acts het winkelend publiek met mini-optredens om in de kerstsfeer te komen. Doe mee aan de kerstrebus en maak kans op mooie kerstcadeaus.

Proef binnen en buiten het kerstsfeertje 
In de winkelstraten word je getrakteerd op optredens van carol singers en theatermakers. Ook in de winkels kun je genieten van zang, muziek, gedichten en verhalen. Tussendoor kun je lekker opwarmen met een winters hapje en drankje. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Kom shoppen en maak kans op mooie prijzen
Speciaal op deze koopzondag krijg je bij elke aankoop in de deelnemende winkels en horeca een kerstbal. Hang de kerstbal vóór 17.00 uur in de kerstboom op de Plaats voor het historisch stadhuis en maak kans op een van de mooie kerstcadeaus.

Doe mee aan de kerstrebus
Haal op zondagmiddag je rebuskaart op bij een van de deelnemende winkels en ga op zoek naar letters. De letters samen vormen een zin. Lever je ingevulde rebuskaart vóór 17.00 uur in bij de kerstboom op de Plaats en maak kans op nog meer mooie prijzen.

Prijzenpakket
Het prijzenpakket bestaat uit o.a. een IJsselsteinse Cadeaubon van 250 euro, 10 cadeaubonnen van van 50 euro, een JBL speaker en nog veel meer lokale cadeaus voor onder de kerstboom. Binnenkort vind je hier het totale prijzenpakket.

Gegevens

Datum:
17 december, 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://inijsselstein.nl/post/kerstparade

Organisator

uit in ijsselstein
Telefoon
030 - 688 72 73
E-mail
info@uitinijsselstein.nl
Bekijk de site van Organisator