Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ambachtelijke Bierroute Groenlo

27 juni - 30 november

Beleef de biergeschiedenis In Groenlo  Ambachtelijke bierroute

Onder leiding van een stadsgids loopt u de Ambachtelijke Bierroute, een tocht van ongeveer 4 uur langs de brouwgeschiedenis van Groenlo.

Onder leiding van een stadsgids loopt u de Ambachtelijke Bierroute, een tocht van ongeveer 4 uur langs de brouwgeschiedenis van Groenlo. De bierroute is een mix van een stadswandeling en kroegentocht waar u gedurende de wandeling allerlei wetenswaardigheden en anekdotes over de vestingstad Groenlo en haar brouwgeschiedenis te horen krijgt.

De route begint bij de VVV. Vanuit de VVV gaat u met de stadsgids naar het Stadsmuseum voor een korte rondleiding met film, waarna de stadsgids u door de vesting Grolle leidt langs de zeventiende eeuwse Stadsboerderij, de kanonswal en de eeuwenoude gezelligheid. Onderweg kunt u in vier cafés genieten van de Grolse gastvrijheid en natuurlijk van het Grolsche gerstenat. De tocht eindigt daar waar het allemaal begon, in de kelder van Grolsch Brouwhuys De Lange Gang. Hier werd ooit het eerste Grolsch Bier gebrouwen.

De kosten voor deze bierroute bedragen € 295,00 per groep van maximaal 10 personen. Voor elke extra persoon geldt een meerprijs van € 29,50 per persoon. Na goedkeuring van de deelnemende horecagelegenheden wordt de Ambachtelijke Bierroute ingepland (start op een door u gewenst tijdstip tussen 12.00u en 19.00u).

Met de coupons krijgt u in elk café een ander Grolsch biertje gepresenteerd en bovendien een broodje warm vlees met ambachtelijke biersaus. Zo wordt u een Rondje Grols(ch) aangeboden. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een andere consumptie te gebruiken. Afhankelijk van de prijs daarvan kan er gevraagd worden om een extra bijdrage.

Leuk voor verschillende soorten groepen: bijv. verenigingen, bedrijven, families etc.

Ambachtelijke bierroute

Kevelderstraat 1
7141 BE Groenlo

 

Gegevens

Begin:
27 juni
Einde:
30 november
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://groenlo.nl/detail/ambachtelijke-bierroute/

Organisator

VVV Groenlo

Locatie

Groenlo
Vestingstad Groenlo
Groenlo, 7141HE Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie