Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brocantemarkt in het park aan het Havenfort in Hulst

14 juli 10:00 - 16:00

Bezoekersmanagement Hulst organiseert voor de 5e keer een Brocantemarkt in het park aan het Havenfort op zondag 14 juli tussen 10.00 en 16.00 uur

Inmiddels staat alweer de vijfde editie van “Brocante in het park van Hulst” voor de deur.  Voorgaande keren waren mede door het mooie weer en de enthousiaste deelnemers een doorslaand succes. We hebben dit jaar meer dan 70 kramen staan. De bezoekers aan de markt kunnen zich verkneukelen bij de brocantekraampjes met echte brocantespullen en antiek. De mensen die verwachten dat het een rommelmarkt is moeten we teleurstellen!

Op de Brocantemarkt waan je je direct in Franse sferen. De locatie, het knusse stadspark van Hulst, leent zich hier uitstekend voor. Om de sfeer nog te verhogen zorgen we voor gezellige chansons, drankjes en natuurlijk crêpes en crême glace!  Het is heerlijk om rond te struinen en verborgen schatten te ontdekken op deze Vide Grenier! De brocantehouders laten hun mooiste vondsten zien, met name in Zuid-Frankrijk vergaard. Meubeltjes, porselein, schilderijtjes en hebbedingen die al een leven achter zich hebben.

De brocantemarkt is geopend vanaf 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Ingang locatie Havenfort of via Hulster Nieuwlandweg #inulst!

Foto Freddy Dirickx

Gegevens

Datum:
14 juli
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.inulst.nl/

Locatie

Hulst