Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Digitale Pagadders Hulst

Digitale Pagadders Hulst

25 april

Welkom nieuwe Digatiale Pagadders

De gemeente Hulst heeft sinds een aantal jaren de Pagadders gehuisvest in de vestingstad Hulst en later uitgebreid met digitale Pagadders. Met succes, want vele inwoners en toeristen sluiten onze kleine vrienden in hun hart. Het is dus het moment om meer digitale pagadders te verwelkomen en de gemeente Hulst te laten veroveren.

In ieder dorp is een digitale Pagadder te vinden vanaf as donderdag 25 april. De nieuwe route wordt officieel geopend door Wethouder Steijaert op 24 april as bij Recreatiepark de Vogel in Hengstdijk.

Hoe vind je de digitale Pagadders?

Je download de Pagadders app op een smartphone en krijgt een kaartje te zien waar alle Pagadders op staan. Je begint dan te navigeren naar de dichtstbijzijnde Pagadder. Wanneer je in de buurt van de Pagadder komt, komt er een munt tevoorschijn en zie je hoe de Pagadder op die plaats eruitziet. Heb je 10 van deze Pagadders gevonden dan ga je met jouw smartphone naar het Infopunt Inulst en krijg je daar een verrassing.

Pagadders P(l)akken

Bij de Pagadders app is een kaart van de gemeente Hulst met een stickervel, voorlopig alleen verkrijgbaar op het Infopunt Inulst en bij Recreatiepark de Vogel. Te zijner tijd komen er meer verkooppunten, welke via de website en facebook bekend zullen worden gemaakt. Wanneer je een Pagadder hebt gevonden, dan kijk je goed welke Pagadder je hebt gepakt en zoek je de gevonden Pagadder op het stickervel. Je plakt deze op de juiste plaats op de kaart. Zo krijg je een mooi overzicht. Je kunt ook de kleurplaat aan de achterzijde nog inkleuren.

Info

De Pagadderapp is gratis, de kaart met het stickervel kost 2 euro. Alleen de app volstaat om de pagadders te zoeken en de verrassing op te halen, de kaart met het stickervel is een extra mogelijkheid om het nog leuker te maken!

Het stickervel en de kaart zijn ontwikkeld door Gemeente Hulst ism Escape Hulst en Bezoekersmanagement Hulst.

Een gezellige vakantiebezigheid en zomaar leuk om te doen tijdens een fietstocht door de gemeente of als je met de auto een toertje maakt. Je hoeft ze niet allemaal op dezelfde dag te zoeken, je kunt er zolang over doen als je zelf wilt.

Gegevens

Datum:
25 april
Serie:
Evenement Categorie:
Site:
https://www.inulst.nl/evenementen

Locatie

Hulst