Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KERST SHOPPING-MIDDAG IN GRAVE

17 december, 2023 13:00 - 17:00

Duik in de warme en uitnodigende ambiance van Grave tijdens een heerlijke ‘Kerst Shopping middag’ op zondag 17 december. Meer dan 30 winkels in het Graafse centrum zijn tussen 13:00 en 17:00 uur open en bieden daarmee extra gelegenheid om de kerstcadeautjes weer op tijd onder de boom te kunnen leggen dit jaar.

Bij veel van de deelnemende winkels staat het kerstfeest, met prachtige decoraties en een assortiment aan speciale kerstaanbiedingen deze dag centraal. Winkels rollen de rode loper voor je uit, je bent namelijk meer dan welkom op deze gezellige middag.

Laat je ook -als je houdt van interieur, design, lifestyle en kunst- inspireren in het ‘house of inspiration’ tijdens Christmas at Nidum. Met leuke (win)acties en special guests op het programma belooft het ook bij Nidum extra gezellig te worden.

En er is meer om van te genieten! Als je je onderdompelt in het kerstshoppen, ontdek dan ook de gezelligheid van de lekker warme horecagelegenheden. Van knusse cafés tot culinaire restaurants. Geniet van een welverdiende pauze en proef van de heerlijke lekkernijen. Ook in de historische ‘Anton Piek-straatjes’ hangt een heerlijk kerstsfeer die je onmiddellijk in de feeststemming brengt.

Deze zondagmiddag is niet alleen dé gelegenheid om unieke cadeaus te vinden en te genieten van de gezellige kerstinkopen, maar ook een kans om de warmte en verbondenheid van de feestdagen te ervaren in het mooie stadje aan de Maas dat straalt door gastvrijheid.

Bekijk de lijst van deelnemende winkels op www.stadjeaandemaas.nl/kerst

CMG Centrum

Grave 1

5361 GR Grave

Locatie

Grave
Grave, Noord Brabant Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie