Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Markiezenhof Bergen Op Zoom tentoonstelling:”Iedereen zijn topstuk”

30 januari 11:00 - 4 februari 17:00

Diverse Bergse topstukken en meesterwerken uit de collectie van het Markiezenhof (16e-17e eeuw), aangevuld met privéverzamelingen, zijn te zien in deze unieke expositie.

Het Markiezenhof is van iedereen en voor iedereen en dit geldt ook voor de kunstwerken! Met de expositie ‘Iedereen zijn topstuk’ kom je in aanraking met onze topstukken en ontdek je wat de Bergse collectie zo bijzonder maakt.

Loop langs een imposant wandtapijt, bekijk origineel en exclusief zilverwerk en tref bijzondere objecten aan uit privécollecties en giften. Door middel van een oproep zijn de meest bijzondere particuliere objecten geselecteerd en zijn ze tentoongesteld in een aanvullende eigen mini-expositie die tegelijkertijd plaatsvindt met deze expo.

Voorafgaand aan de tentoonstelling kon je in de Hofzaal van het Markiezenhof stemmen op de verschillende topstukken uit de vaste collectie én uit het depot. Kom langs en ontdek welk topstuk de publieksfavoriet is!

Onze museumgidsen spelen daarnaast een belangrijke rol in deze expositie. Ze zijn van onschatbare waarde en vertellen elk hun persoonlijk verhaal bij het gekozen favoriete kunstwerk. Maar wat vind jij een topstuk?

 

Gegevens

Begin:
30 januari 11:00
Einde:
4 februari 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.markiezenhof.nl/ontdek-het-paleis/zien-doen/tentoonstellingen/iedereen-zijn-topstuk

Organisator

Markiezenhof Bergen op Zoom
Telefoon
(0)164 277 077
E-mail
markiezenhof@bergenopzoom.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bergen Op Zoom
Steenbergsestraat 8 4611 TE + Google Maps
Telefoon
(0)164 277 07