Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oerr speeltuin bij vestingstad Stevensweert

24 januari, 2025 08:00 - 17:00

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

 

OERRR Speelnatuur Hompesche Molen

Kom lekker ravotten in OERRR Speelnatuur Hompesche Molen. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven met water, zand en modder. Balanceren over boomstammen. Via stapstenen (of dwars door het water) naar kleine eilandjes lopen. In de speelnatuur van OERRR krijgen kinderen volop de ruimte om zich helemaal te laten gaan. Geen strakke speeltuin tussen het beton, maar lekker uitwaaien, vrijheid en fantasie die de overhand nemen. Verschuilen in het struweel en nog veel meer! Een stevig rondgaand pad zorgt ervoor dat ook kinderen met een beperking mee kunnen spelen. Dus op naar de waterspeelplek en de waterpomp, waar je ook vanuit een rolstoel prima bij kunt.

Deze natuurspeelplek ligt naast de hoogste windmolen van Limburg. Leuk om naar boven te klimmen als hij open is, want dan heb je een fantastisch uitzicht over de hele speelplek en beyond. Volwassenen kunnen een oogje in het zeil houden vanaf het molenterras. Er zijn ook een losse toilet en douche voor de bezoekers van de natuurspeelplek.

En als de molen open is, kun je misschien wel van bovenaf bekijken waar je net gespeeld hebt. Want de Hompesche Molen is de hoogste molen van Limburg. Kom dan een keertje langs op de molenaarsmiddag; elke tweede en laatste zaterdagmiddag van de maand.

Natuurspeeltuin OERRR is eigendom van Natuurmonumenten.

 

  • Adres & Locatie

Molendijk 6 6107 AA Stevensweert
Gemeente Maasgouw, Limburg

OERRR Speelnatuur Hompesche Molen is (voornamelijk) buiten.

Gegevens

Datum:
24 januari, 2025
Tijd:
08:00 - 17:00
Serie:
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Stevensweert