Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prikkelfestival Hulst

24 juni, 2023 12:00 - 25 juni, 2023 18:00

Laat je zinnen prikkelen voor de levendigheid en toekomst van Hulst!

Kom suppen en kajakken op de Vest, laat je uitdagen voor het maken en beleven van VR (virtual reality), kom kennismaken met de magische wereld van virtuele kunst (augmented reality), maak je keuze voor groenprojecten in de binnenstad maar kom vooral genieten van het parkpodium waarop jong Hulsters talent optreedt in samenwerking met IKtoon en Fratsen.

Wat vinden jullie? Moet er meer groen komen in de stad? En waar moet dat dan komen? Wensen jullie in de toekomst recreatief gebruik te kunnen maken van het water in de Vest? Zou een vast podium in het stadspark van toegevoegde waarde zijn?

Willen jullie in Hulst de mogelijkheid om te leren werken met Virtual Reality en hoe belangrijk vinden jullie Kunst in allerlei vormen, dus ook Augmented reality?

We hebben jullie nodig om alles uit te proberen en jullie mening te geven of we Hulst hiermee een Boost kunnen geven in de toekomst.

Zet alvast 24 en 25 juni in de agenda en reserveer een plekje voor de sup of kajak.

Kijk voor meer informatie over de verschillende projecten op deze link.

Zeeuwse binnensteden levendiger en toekomstbestendiger maken door verrassende samenwerkingen tussen cultuurprofessionals en ondernemers.

Dat is in het kort het uitgangspunt van Creative City Boost Zeeland. Vijf steden doen mee aan het project: Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Hulst. In elke stad werken cultuurprofessionals en middenstanders samen aan vernieuwende activiteiten en producten in de stad.

Voor Hulst zijn dit Coen de Bruijn, Geerard den Herder, Luk Sponselee, Paul Cornelis, Perry Mulder en Monique de Bruijn onder de bezielende leiding vanuit de Provincie Zeeland Digna Kosse.

Gegevens

Begin:
24 juni, 2023 12:00
Einde:
25 juni, 2023 18:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.inulst.nl/evenement/prikkelfestival

Locatie

Hulst