Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaasintocht Heusden

18 november, 2023 14:00 - 16:00

Zaterdag 18 november a.s. zal Sinterklaas als vanouds om 14.00u de Stadshaven van Heusden binnen varen, waar hij namens de Ondernemersvereniging Heusden welkom zal worden geheten door de burgemeester en jeugdburgemeesters.

Daarna zal Sint plaatsnemen op de Vismarkt waar kinderen met Sint op de foto kunnen en wordt er een feestje gebouwd met de Pietenband. Piet Mauricio zal zijn nieuwste Sinterklaaslied ten gehore brengen!

Ook Glutenvrije Piet zal dit jaar weer aanwezig zijn en in de buurt van het podium te vinden zijn. Kinderen met een glutenallergie wordt verzocht een vlag uit te printen (deze vind je op de website van ncv.nl) en deze op een stokje mee te nemen of aan je pietenmuts vast te maken zodat de Glutenvrije Piet jou kan herkennen.

Denk eraan dat je op tijd komt zodat je voldoende tijd hebt om een parkeerplaats te zoeken. Parkeren doe je het beste op de parkeerterreinen buiten de vesting. In de vesting geldt dat u in een vak moet staan en niet op een plek voor vergunninghouders (tenzij je een parkeervergunning hebt uiteraard).

Dit mooie feest voor jong en oud wordt mede mogelijk gemaakt door de Ondernemersvereniging Heusden, Buurt Bestuurt Heusden, Buurt Bestuurt Oudheusden en Coop en zijn daar heel dankbaar voor!

Stadshaven
Heusden

Gegevens

Datum:
18 november, 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.bezoekdelangstraat.nl/agenda/1472222069/sinterklaasintocht-heusden

Organisator

Bezoek de langstraat
E-mail
webmaster@gouverneurshuis.nl <webmaster@gouverneurshuis.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Heusden