Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Speurtocht voor kinderen: “Het labyrint van Comenius & Huptych” Comenius Museum Naarden

5 juni 12:00 - 25 augustus 17:00

Bezoek in de voorjaarsvakantie de wisseltentoonstelling in het Comenius Museum en doe de speurtocht!

Wat is er allemaal te zien op de bijzondere prenten van de beroemde Tsjechische kunstenaar Miroslav Huptych? Wat zijn dat voor grappige figuren? En wat is een labyrint eigenlijk? Volg samen het hoofdpersonage van Comenius’ verhaal Pelgrim door het labyrint, kijk, verwonder, en zorg dat je intussen niet verdwaalt…

Jong of oud – iedereen kijkt zijn ogen uit in de tentoonstelling ‘Het labyrint van Comenius & Huptych’. Twintig bijzondere prenten van de beroemde Tsjechische kunstenaar Miroslav Huptych laten zien hoe een kunstenaar nu kijkt naar Comenius’ oude verhaal ‘Het labyrint van de wereld en het paradijs van het hart’ (1623).

Over de speurtocht
De speurtocht voert kinderen door de tentoonstelling heen en laat ze al dwalend ontdekken en verwonderen. Met denk en doe-vragen, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, alleen of onder begeleiding.

De wisseltentoonstelling en bijbehorende speurtocht zijn gratis voor kinderen t/m 12 jaar. Voor bezoekende kinderen is er een klein presentje als ze de speurtocht na hun bezoek bij de balie inleveren.

Combineer een bezoek aan ‘Het labyrint van Comenius & Huptych’ met een bezoek aan de vaste tentoonstelling op de begane grond en het indrukwekkende mausoleum.

Gegevens

Begin:
5 juni 12:00
Einde:
25 augustus 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.visitgooivecht.nl/nl/uitagenda/3600850719/speurtocht-voor-kinderen-het-labyrint-van-comenius-huptych

Organisator

Comenius Museum
E-mail
nfo@comeniusmuseum.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Naarden