Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toriman Muiderslot

30 juni 14:00 - 14:45

In de vrolijke interactieve voorstelling TORIMAN neemt Wijnand Stomp iedereen mee op AVONTUUR. Als de levenslustige spin Anansi rijdt hij op de rug van meneer Tijger naar het paleis van de Koning. Help jij Anansi mee de grote zoutwaterplas over te steken naar de nieuwe wereld. Het kan allemaal in de nieuwste show TORIMAN.

Wijnand Stomp is kids-comedian. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet Stomp jong en oud te raken. Door zijn soepele, wendbare stem en zijn vermogen moeiteloos van het ene stemmetje in het andere te schieten hebben zijn woorden een sterk beeldend effect. Zonder dat je er erg in hebt, speelt eer een film af in je hoofd.

Als de slang van de meesterverteller begint te kronkelen, waan je je even in een andere wereld. Weten hoe dit precies zit? Ontdek het zelf. Luister, geniet en lach je suf tijdens TORIMAN.

Wijnand Stomp heeft over de jaren een fantastisch verhalenoeuvre opgebouwd. Hij is bekend geworden door zijn theatrale vertolkingen van de slimme spin Anansi. En met zijn bewerkingen van Floddertje, Jip en Janneke en de Mooiste vis van de zee toerde hij door het hele land.

Rijksmuseum Muiderslot
Muiderslot
Herengracht 1
1398 AA Muiden

  • Zondag 30 juni 2024 14.00 – 14.45 uur

Prijzen

  • € 5,00

 

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
14:00 - 14:45
Evenement Categorie:
Site:
https://www.visitgooivecht.nl/nl/uitagenda/4028014385/toriman-muiderslot

Locatie

Muiden
Muiden, Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie