Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dickens Kerstmarkt in Veere

23 november 10:00 - 24 november 17:00

De Dickens Kerstmarkt Veere is een geliefd jaarlijks evenement dat dit jaar plaats zal vinden op 23 en 24 november. Deze betoverende kerstmarkt is geïnspireerd door de tijdloze werken van Charles Dickens en brengt de charme en de geest van zijn romans tot leven in het pittoreske stadje Veere.

Bezoekers van de markt worden mee teruggenomen in de tijd terwijl ze dwalen door de sfeervolle straatjes, versierd met feestelijke decoraties. Kraampjes bieden een breed scala aan traditionele ambachten, lekkernijen en unieke cadeaus, die doen denken aan het Victoriaanse tijdperk. Van handgemaakte ornamenten tot warme wollen sjaals, er is voor ieder wat wils om van te genieten en mee naar huis te nemen als aandenken aan deze speciale gelegenheid.

Laat je verrassen door de verleidelijke geuren van versgebakken poffertjes en warme glühwein terwijl je de marktkraampjes verkent. Koormuziek in historische kostuums zal je betoveren met prachtige melodieën en zorgen voor een echt meeslepende ervaring die de essentie van een vervlogen tijdperk vastlegt.

De Dickens Kerstmarkt Veere 2024 is niet zomaar een markt, maar een magische reis die de kerstsfeer tot leven brengt. Het is een prachtige gelegenheid om met dierbaren samen te zijn, te genieten van de feestelijke sfeer en de tijdloze schoonheid van de literaire wereld van Dickens.

Dus noteer 23 en 24 november in je agenda en kom naar de Dickens Kerstmarkt Veere voor een betoverende ervaring!

 

https://www.veere.nl/evenementenkalender

Gegevens

Begin:
23 november 10:00
Einde:
24 november 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Veere
Zeeland + Google Maps