Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Stadswandeling Dokkum

Stadswandeling Dokkum

13 juli 08:00 - 17:00

Vanuit het museum worden stadswandelingen door Dokkum georganiseerd door enthousiaste en goed getrainde gidsen. We lopen langs de 7 hotspots van Dokkum en veel andere bijzondere plekken. De stad zit stampvol verhalen.

 

Een stadswandeling kan het hele jaar door en op elk gewenst tijdstip gereserveerd worden.

De kosten zijn € 6,00 voor ‘Stadswandeling Historisch Dokkum’ en € 7,00 voor ‘Stadswandeling Bonifatius’ (met bezoek aan de Bonifatiuskapel). De groep moet minstens uit 6 personen bestaan en de wandeling duurt 1,5 tot 2 uur.

De start van de wandeling is bij het museum, maar kan in overleg ook elders in de stad zijn. De Bonifatiuswandeling start bij voorkeur bij de Bonifatiuskapel.

De route brengt u o.a. langs de 7 hotspots van Dokkum; het keerpunt van de Elfstedentocht, het verhaal over het bier, het Stadhuis, de IJsfontein, de bolwerken, de Admiraliteit en natuurlijk Bonifatius. De gids vertelt onderweg enkele van véle verhalen die Dokkum rijk is.

We bieden de wandelingen aan in het Nederlands, Fries, Engels en Duits. Een stadswandeling boeken? Bel naar 0519-293134 of neem contact op via ons contactformulier of info@museumdokkum.nl.

Locatie

Dokkum
Friesland + Google Maps

Organisator

Museum Dokkum
Telefoon
0519-293134
E-mail
info@museumdokkum.nl
Bekijk de site van Organisator